torsdag 30 december 2010

Nellis rum + lite julklappar!



































Ja här fick ni se lite bilder på Nellis rum och några utav alla hennes julklappar. Att en så liten flicka kan vara så bortskämd redan. Tänkte passa på att tacka för alla grattis och fina presenter, både de som hon fick när hon föddes och för det hon fick i jul. Mamma och pappa har öppnat en massa paket nu, ska bli kul när hon är så stor så hon kan öppna paketen själv. Förväntan, lyckan och glädjen i hennes ögon!

3 kommentarer:

malin sa...

va fint rum hon har!

LIVET MED MAT sa...

Så fint rum, och resten av ert hem likaså. Det märks att du har ett intresse och öga för inredning. Jag fattar inte hur du lyckas hitta alla fina små ting!

Fina kläder prinsessan fått med. Jag kan förstå att du längtar tills hon blir större, det är bland det bästa som finns att se lyckan i ögonen hos dom. Och att dom fastnar mest för de saker som man minst anar.

Gott nytt år på er, vänner!

nickiwindh sa...

Det är bara att ge sig ut i små butiker och loppisar runt om i landet. Finns en massa mysiga nätbutiker, jag länkar till på några på min sida. Ta dig gärna en kik på någon av dom så hittar du säkert något du fastnar för :)

Gott nytt år önskar vi er också!