tisdag 21 december 2010

Mor & dotter


Hon är inte så orange hårig som det ser ut! Något konstigt med ljuset.

På förmiddagen idag fick jag ett litet ryck och slet fram kameran och tog en massa kort. Aldrig tyckt det varit särskilt kul att ta kort innan men nu när man har en liten sötnos att fota så är det så himla kul. Är roligt att se hur hon reagerar på allt, ibland verkar det som att hon fattar att något ska hända för hon ligger helt stilla och typ väntar på att blixten ska komma, hehe. Är ju bara slumpen men lite små kul är det allt!

Fick busa lite med Jonathan idag, han var lika vild som vanligt! Drog och slet i allt, haha! Var så kul när vi gick in i sovrummet för att kolla om jag hade någon ram till Jens och då nös Jonathan så det flög pepparkakskladd överallt. På och i byrån, ja överallt! Så nu luktar det jul i sovrummet :) Mys!

Lilla Maja låg och grymtade lite i bilstolen, så söt! Hon hann även lägga en redig laddning, det bara mullrade till och det är så kul för de ser alltid så nöjda ut efter de skitit de små. Nelli är likadan, man hör att hon tar i och gnäller lite och sen mullrar det till och sen hör man bara ett "oooohhh". Typ som guuuud så skönt! ÄNTLIGEN! Hehe :)

Snart börjar Unga mödrar på femman, så ska dra mig till tv:n.
Hejs svejs!

Inga kommentarer: