onsdag 16 mars 2011

Lycka!


Kolla vad jag fick på posten idag :)
Efter ett år med cellförändringar så ser det ut som allt har försvunnit. Kan inte beskriva denna lyckan jag känner just nu. Har både tänkt positiva och negativa tankar och tyvärr så hakar man ju upp sig på de negativa. Nu behöver jag inte oroa mig för det på 3 år, en otrolig lättnad!

8 kommentarer:

Hanna sa...

Vad glad jag blir! Så himla skönt att allt ser normalt ut igen. Hade förändringarna något med graviditeten att göra? Eller hur kommer det sig att dom helt plötsligt är borta? Hur som helst, HURRA för att du är "friskförklarad" :) Kram!

nickiwindh sa...

Ja det kan hända att man får cellförändringar pga alla hormonförändringar under graviditeten. Så det var väl det jag hade. Känner mig ändå inte helt lugn, i och med att de sa att det var så mycket så vågar jag inte riktigt tro på att det är helt borta. Så nästa år tänkte jag att jag gör ett test igen även fast det står att jag ska göra det var 3:e år. Bara för att vara på den säkra sidan ;)

Tack gumman <3

LIVET MED MAT sa...

Underbara nyheter, jag har varit orolig för dig. Så skönt att det verkar gå åt rätt håll. Jag förstår att du ändå är orolig, jag har samma funderingar med handen hela tiden.

Man får vara glad så länge det ser bra ut <3

Berit sa...

Härligt!!

nickiwindh sa...

Tack alla <3

Mari sa...

Helt underbart ju!!! =)

Anonym sa...

Jag hade lättare cellförändringar på mitt första cellprov för ett par år sedan och fick gå och kolla en gång i halvåret efter det i ytterligare ett par-tre år trots att testerna inte visat något..

För att slippa oro så ska jag gå och göra cellprov en gång om året, för min egen skull, för att garantera att det inte finns några cellförändringar.


Skönt dock att dina är borta, men tycker att det är konstigt att du inte behöver kolla dig förrän om tre år igen..

nickiwindh sa...

Ja det var det jag också tyckte, känns lite för bra för att vara sant. Vad jag förstått så hade jag väldigt mycket förändringar, då de tog bitar ifrån tappen och analyserade i flera omgångar förra året. Nu är det helt plötligt borta..!? Var det pga graviditeten eller har de läkt så bra av sig självt? För att vara på den säkra sidan så tänker jag nog göra ett test en gång om året oxå. Mycket för att hålla mig själv lugn och känna mig trygg. Var ett hemskt år med många kontroller och läkarbesök, men det är det värt för att upptäcka saker och ting i god tid!

Tack för alla kommentarer :)
Kramen!