onsdag 9 februari 2011

Gröt!


Idag provade Nelli för första gången att äta gröt och det gick väl sisådär. Hon åt inte alls mycket av det som var i skålen och det lilla hon fick in i munnen spottade hon ut igen, haha. Så söt! Bara att prova igen i morgon, en vacker dag förstår hon nog hur man gör. Hon verkar i alla fall tycka det smakar gott, bara att hon inte fattar hur man gör. Alltid kul att prova lite nytt :)

Ps. Vi har inte köpt någon stol än så hon fick sitta i sin babysitter, haha!

2 kommentarer:

malin nyström sa...

ja för vissa barn tar det ett tag innan de tycker om det eller fattar hur man gör. milla har käkar gröt i 1,5 vecka nu och det börjar bli godare för var dag. men hon äter inte mkt än.

hon sitter oxå i babysittern. det är ju bra! fortsätt med det ett tag till. än så länge är de lite för ostadiga för matstolen. :)

nickiwindh sa...

Ja det blir nog bara bättre och bättre. Jonas provade att mata en gång på kvällen och då gick det lite bättre, hon verkade förstå då att det i alla fall var mat vi stoppade i henne, hehe.

Sant så sant, men hade tänkt bulla upp med en massa kuddar runt om henne, då sitter hon stel som en pinne istället, hehe ;)