söndag 24 oktober 2010

Grattis Nelli, 1 vecka gammal idag


Ja idag är vår lilla stumpa redan 1 vecka gammal, kan knappt fatta att det redan gått en vecka sedan man låg på ett operationsbord förlamad i halva kroppen och fick ta emot sin lilla ängel. Tänkte säga till er där ute med att förlossningsberättelse kommer snart, har inte haft tid att skriva så långa inlägg ännu. Vill skriva ner allt så bra som möjligt så alla förstår vilken underbar upplevelse man går igenom när man får barn. Självklart ingår det en hel del smärta men man liksom glömmer bort det i det lyckorus man är i. Som Jonas sa så är man så upptagen med det nya livet så man hade inte ens reagerat om det flög förbi en rosa elefant i rummet, hehe. Man svävar verkligen på moln!

Idag ska vi fira Nelli genom att åka och hälsa på Nellis mormor och morfar, där kommer även Nellis morbror Jesper och Charlotte vara. Ska bli jätte kul att de ska få träffa Nelli för första gången. Mormor kommer nog bjuda på lite gott fika och så blir det självklart en hel del mys!

Nej nu är det någon liten stumpa som ropar på mamma, dags att gå!

See ya!

1 kommentar:

Sandra sa...

Åååh vad mysigt! Passa på att njut av varenda sekund, minut, dag, för det säger bara svisch och så fyller de 1 år! :) Om bara cirka fyra månader så fyller ju Mollan redan 2 år - inte klokt vad det gått fort.

Tänkte att jag och Hanna skulle komma och hälsa på er när det lugnat ner sig med alla andra besök! :) Kraam