måndag 16 maj 2011

Helgen!

HEJ!

Hela veckan har både Jonas och hans pappa jobbat med altanen. Nu till helgen så fick vi klart det mesta, lite små saker kvar bara. Vi funderar på att sätta upp en skärmvägg på den ena sidan och sen lämna resterade helt öppet. Vi har funderat fram och tillbaka men det verkar som att vi har bestämt oss för det nu. Nelli får helt enkelt lära sig att det är lite högt och att man får gå ner i trappan sen. Jens och Jonathan var här en sväng igår och Jonathan sprang och hoppade rätt ut och han klarade sig galant, så tror inte det är så farligt. De små får helt enkelt lära sig, det är ju mjukt gräs under, eller rättare sagt, mjuk mossa under, hehe :)





I lördags så var Janne och Ulla här hela förmiddagen och då passade vi flickor på att ta en lång promenad. Vi gick runt bland gatorna här och kikade lite. På trädgårdar, fina blommor osv. När vi kom tillbaka så var grabbarna så gott som klara och här har ni resultatet. 



Visst blev det fint!? Vi är jätte nöjda :)

Vi har pysslat med lite annat här hemma också. Framkallade lite bilder för ett tag sedan och nu har vi äntligen fått upp lite tavlor på lillfisan här hemma. Vi har även delat ut lite foton till farmor, farfar, mormor, morfar och gammel farmor och farfar. 



På lördagskvällen så var det Eurovision Song Contest final och vi tittade hemma hos mamma. Det blev en riktigt rysare, äntligen går det bra för Sverige igen. En tredje plats för Erik Saade och jag är jätte nöjd men samtidigt så känns det lite surt. När man är så nära, kan man inte få vinna då? Hehe ;)


Nelli bestämmer över tv:n här hemma!


Fick jätte fina blommor av Jonathan igår, han är för söt :)


Vita pelargoner i köksfönstret, så vackert! Tack mamma :)

Annars har vi inte gjort så mycket denna helgen. Jag är fortfarande inte helt bra, smärtan i munnen är helt otrolig. Sen har Nelli gått och blivit sjuk igen, snorig, hostar och feber. Snart får det väl vara nog? Det blev i alla fall en tripp in till Jönköping igår då vi skulle titta på färdiga skrämväggar till uteplatsen men vi hittade inget som föll oss i smaken. Så vi får nog bygga själva. Stannade till på Babyproffsen också och köpte en gunga till Nelli som vi ska sätta upp här ute i skogsdungen

Ska passa på att vila lite nu när Nelli sover, känner mig helt nere idag! 
Vi hörs av gott folk! See ya!

1 kommentar:

Sandra sa...

Vilka duktiga karlar, blev ju jättebra! Tänk vad gött ni kommer kunna ha därute i sommar! :) Vad det gäller Nelli, så brukar ju de små bli jätteduktiga på att lära sig backa bakåt nerför trappstegen, så det blir nog bra med det med. Kram på er!