torsdag 26 maj 2011

Bad & bus!

Hej på er!

Idag har jag och Nelli varit och badat med Mari och Arvid på Odenbadet i Falköping. Både Nelli och Arvid riktigt njöt när vi klev i vattnet och de sprattlade som två galningar. De fick dyka under vattnet och klarade det galant, så duktiga! De ser så roliga ut när de kommer upp ur vattnet, lite sådär rädda ut men ändå jätte glada. Jätte svårt att förklara men det ser kul ut i alla fall. Efter att vi badat med de små i över 45 minuter så var det dags att gå upp, de var lite små gnälliga bägge två och orsaken till det var att de var dödströtta. När vi hade satt dom i bilen och åkt i 10 sekunder så sov de bägge två.

Babysim!

Då passade vi mammor på att svänga in på Mc Donalds så vi fick lite mat i magen. Det tar även på oss äldre att bada, hehe! Vi provade den nya Chicken, bacon och onion burgaren och den var skit god. Även kallad CBO, man lär sig mycket på en tripp till Falköping, haha!

Vi åkte en bit på vägen och stannade till och käkade. Klant Nicki välte hela påsen med mat när Mari bromsade in så det flög pommes överallt. Nej nu överdrev jag men det hamnade en hel del på golvet. Slängde ut det till fåglarna så de också blir mätta och glada. Tack snälla ni för en toppen dag, får vi göra om snarast! :)

När jag och Nelli kom hem så var hon vrålhungrig så fixade lite käk till henne och efter det så åkte vi hem till hennes mormor och morfar. Här är vi kvar än och vi blir nog även kvar över natten. Jonas är nämligen iväg på övning med försvaret tills på söndag och jag hatar att sitta själv hemma. Riktigt skönt att ha sina föräldrar nära då, guld värt!

 Nelli busar hemma hos mormor & morfar!

 Alltid en liten glad skit! :)

Nej ska gå och mysa med min lilla ängel nu, ta hand om er så hörs vi av!
Kramar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Och jag som tycker att det är så skönt att få vara själv istället! Mysigt att ensam få rå om ens lilla plutt och bara mysa o göra precis vad man själv känner för. Men du verkar ju umgås med dina föräldrar MASSOR! =) Skönt att du har en så fin kontakt med dom. En annan hade blivit tokig av att umgås så intensivt, haha!