måndag 2 maj 2011

Att kunna sitta är livet!






Måndag igen och en ny vecka är här. Helgen har varit kanon, i fredags så var vi hemma hos Nellis farmor och farfar och hälsade på. I lördags så blev det en först en promenix ner till godisfabriken med Jens och Jonathan, sen tog vi svängen förbi pingstkyrkans loppis där jag hittade jätte fina tallrikar. 6 st för 30 kr, ett riktigt kap! 

Visst är de söta? :)

På lördagskvällen så var vi bjudna hem till Choffe, Ida och Sebastian. Johan och Ulrika var också med och vi grillade och satt och pratade och mös hela kvällen. Nelli var så duktig och somnade i deras resesäng, inte illa!

Igår tog jag tag i tvätten här hemma, passade även på att städa lite. Så skönt att man vet att någon tar hand om Nelli, annars så får man avbryta hela tiden och springa och underhålla henne en stund. På eftermiddagen så var vi hemma hos mamma och pappa, först fikade vi och sen blev det en promenix runt Ruder. Vi hade en himla tur, för när vi hade 100 meter hem så började det regna, så vi sprang som galningar den sista biten, haha! 

Idag har jag och Nelli haft besök av mamma en sväng, sen har vi putsat lite fönster och busat som bara den. Hon tog en lång tupplur nu på eftermiddagen i vagnen ute och då passade jag på att fixa i ordning lite käk. 

Just nu så sliter Jonas och Jens här utanför fönstret. De ska åka till tippen med all skit som vi fick ihop när vi rev altanen. Vi ska beställa virke denna veckan och sen är det bara att börja bygga vårt soldäck. Längtar som bara den tills vi kan sitta där i morgon/förmiddagssolen och mysa hela familjen :)

Nej ska ropa på grabbarna nu och se om de vill ha en kopp kaffe. See ya!

Inga kommentarer: