söndag 22 maj 2011

En toppen helg!

Godkväll!

Söndag kväll och regnet öser ner. Familjen Karlsson Windh har satt sig i soffan och det är rätt mysigt att titta ut på regnet. Kvällsmat idag blev pizza, det är med andra ord en helt vanlig söndag för oss.

Igår efter att vi hade grillat hemma hos mina föräldrar så åkte vi till Jens, Elli och Jonathan. Det blev film, gotte och chips. En trevlig kväll där Jonathan busade en massa med Nelli som låg och krälade på golvet fram och tillbaka. Hon lämnade även sitt revir genom att spy ner golvet, hehe!

Njuter i solen hemma hos mamma och pappa!

Grillning på G!

Stampe är självklart med!

Nelli i bilen på väg hem till Jens, Elli och Jonathan!

Idag har vi varit på crossbanan med Joakim, Berit, Rasmus och Maja. Joakim och Jonas körde cross och Rasmus körde runt som en liten galning på sin fyrhjuling. Vi fikade lite och satt och mös i solen på en filt. Efter vi hade varit där så åkte vi hem till oss och grillade korv. Tack snälla ni för en toppen dag, alltid så kul att träffa er.

Coola Rasmus på sin fyrhjuling!

Nej nu ska vi ta fram lite gotte och sätta på någon bra film. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag. Vi hörs av imorgon, ta hand om er så länge. Många kramar ifrån mig!

2 kommentarer:

Berit sa...

Tack själva för en mysig dag igår ;-)
Det får vi göra snart igen. Och tänk om 2 år när tjejerna också gasar runt... Då är nog papporna stolta hi,hi!!

Kram kram ses imorgon!!

nickiwindh sa...

Ja, hehe, då är de nog stolta ;)

Ses imorgon. Kramar