tisdag 26 april 2011

Påsken!

Hej gott folk!

Jag lever, har bara varit lite lat det senaste. Haft så mysigt med familjen under påsken så har helt glömt av att skriva på bloggen. Hoppas ni förlåter mig! ;)

Pyssel i trädgården!

Fina vårblommor!

I fredags så var vi först inne i stan och köpte lite vår/sommarkläder till Nelli. Behövdes en hel del grejer nu när solen och värmen kom så fort. Solhatt, solglasögon, kjol, t-shirt, kortärmade bodys, luvtröja och en massa annat smått och gott! Vi svängde även förbi Babyproffsen och köpte en gåstol till Nelli. Hon älskade den i affären men när hon fick sitta i den hemma så blev hon ledsen direkt. Vi provade i omgångar men varje gång så kom tårarna. Nu har jag tagit ur batterierna och det funkar lite bättre. Var väl konstiga ljud som hon inte kände igen som hon blev rädd för. 


På fredagskvällen så grillade vi hemma hos oss med mamma och pappa. Vi satt på framsidan i kvällssolen och njöt. När solen gick ner gick vi in för då blidde det kallt. Då tog vi fram chipsen och godiset och satt och lyssnade på musik. En riktigt mysig och trevlig kväll. 

I lördags så var vi på påskfest hemma hos Jocke, Berit, Rasmus och Maja. Monica och Magnus var också där, och självklart de 2 busiga vovvarna Dior och Sigge. Vi hade en egen påskeld och så grillade vi en massa gott till kvällen. Rasmus och jag busade nästan hela tiden, den lille busungen. Han var lite som min svans, men en gullig och mysig liten svans. Han följde till och med in på toan också och där förklarade han både det ena och det andra för mig, haha. Han är för go den grabben! Tack snälla ni för en underbar kväll!



I söndags så tog vi det lugnt hela dagen. Fixade lite i trädgården och förrådet, vilket det känns som man gör varje dag på våren och sommaren. Vi fick besök av Alexandra, Richard och Tara, då fikade vi lite och satt och njöt i solen. På eftermiddagen så åkte jag hem till Hanna, vi tog en promenix runt sjön och sen fick vi smaka på Hannas mammas goda bullar, ÄLSKAR NYBAKTA BULLAR! Mumsfilibaba! Senare kom även Hinas och hälsade på, vi tjötade om allt möjligt och även då satt vi och njöt i det fina vädret. Hela påsken har ju varit helt underbar, känns som att alla är lyckliga och glada nu när det är fint väder. Sen när allt fina blommor kommer och träden blir gröna, det tråkiga är ju bara att man nyser som en galning och att det kliar satan i ögonen. Men men, nu ska jag inte gnälla här inte, haha ;)

"KAN SJÄLV MAMMA"!

I söndagskväll så grillade vi igen och tog oss även ett glas rött. Nelli somnade precis innan så jag och Jonas fick en liten mysig stund för oss själva. Det var så skönt, god mat, god dryck och så sken solen på oss på framsidan och så satt vi bara där och mös. LOVE IT! Tänk om alla dagar kunde vara såna, jag skulle inte klaga då i alla fall.

Igår så åkte vi till Hovslätt och hälsade på Jonas farmor och farfar. Vi fick först fika, sen blev det mat och efterrätt på det. Att man alltid ska bli så bortskämd när man kommer till ens farmor, farfar, mormor eller morfar. Nelli fick smaka på både det ena och det andra, allt ifrån glass till chokladsås. Trodde hon skulle ha lite ont i magen idag men inte då. Tror att de små tål mer än vad man tror, hon har fått smaka på nästan allt nu känns det som och hon har inte haft några problem alls. Innan vi åkte hem så tog vi en sväng till Rusta och köpte en dynlåda och ett stort parasoll. Ett parasoll är ju ett måste nu när man har en liten. 

Idag blev det inget fika på Kyrkans hus utan jag och Nelli träffade Mari och Arvid istället. Vi tog en promenix ner till torget och sen blev det lite fika hemma hos dom. Hon hade gjort en jätte god kladdkaka med marshmallows i. Super duper god! Tack snälla ni för idag! Alltid så mysigt att träffa er :)



Nu sitter Nelli i gåstolen, och när hon har skorna på sig så kan hon ta i lite i marken så hon förflyttar sig lite grann här på vardagsrumsgolvet. Ska snart börja förbereda lite mat så Jonas får mat när han kommer hem. Sen ska jag ge mig ut i spåret och springa lite, vi får väl se hur det går i den här värmen. 





Vi hörs imorgon igen! See ya!

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Gåstolen funkar ju bra utan ljud ;)
Skönt när man är pigg & Glad Nelli i den fina stolen:)

Kramar Mormor.

Mari sa...

tack själva! se där vad bra att hon gillar den nu..=) kramar om er

Sandra sa...

Det brukar ju kunna vara sådär med nya saker i början, men vänta ni bara tills hon har fått upp farten i gåstolen, då får man passa både tår och hälsenor! Haha... Ha det bra! Kraam

Monica sa...

Tack för en trevlig påskafton! Jag tog ju lite bilder på fina Nelli om ni vill ha dom? KRAM

nickiwindh sa...

Tack själva :)
Ja det skulle vara jätte snällt, alltid kul med lite bilder :)
Kramar