lördag 30 april 2011

John Blund?

Inte fan har  han kommit till mig i natt i alla fall. Vi gick och la oss vid halv elva och vet ni vad? Nicki har inte somnat än! Efter många om och men så gick jag upp, och här sitter jag nu framför datorn. Jonas snarkar så gott ifrån vårt sovrum och jag hör hur Nelli sussar sådär gott som bara barn kan göra. Ska försöka mig på att finna den där John Blund snart men ska kika runt lite bland alla bloggar först. Nu har jag ju den där "egen tiden" alla snackar om men jag vill då inte ha den såhär, mitt i natten, i mörkret, själv som ett fån!

Sussar så gott!

Tänk om det kunde vara lika lätt för en annan!?

Kan ju berätta lite om vår fredagskväll när jag ändå sitter här, hehe. Vi var och hälsade på hos Jonas föräldrar, käkade jätte god mat, tacogratäng och mös ute på balkongen med varma goa filtar runt oss. Sen blev det kaffe och fika på det. Nelli sov så gott ute med oss i puffen, blev tvungna att väcka henne, annars hade hon nog sovit för natten och då hade jag ju iof haft sällskap nu men inte trodde väl jag att jag skulle sitta här nu och uggla framför datorn mitt i natten. Tack snälla ni för en jätte mysig kväll! :)

Det är så skönt nu att vi kan åka och hälsa på igen, de där förbannade vattenkopporna gjorde ju så att vi var isolerade här hemma i nästan en månad. Nu är det över och det känns så himla bra!

Nej ska försöka sova nu igen, hörde hur Jonas vände på sig där inne, han måste väl undra vart jag tagit vägen. Men först ett glas mjölk, har hört att det ibland kan hjälpa. Värt ett försök! Godnatt :)

ZzZzZzZzZzZz!

Inga kommentarer: