torsdag 28 april 2011

OK stämpel!

GODMORGON!

Nelli blev godkänd på sin 6 månaderskontroll. De drog och slet i henne med hon låg där lika glad som vanligt och jollrade så glatt till läkaren, haha! 7095 gram och 65,3 cm är hon nu och följer sin kurva alldeles perfekt. En 7 kilos klump, hon börjar bli stor min lilla tjej! Hon har alltid varit så liten mot alla andra men nu märker man mer och mer att hon börjar komma ikapp. Skönt! Igår hade vi fullt på schemat, precis som vanligt. Först var det som jag skrev ett besök på bvc, efter det fika hos mormor Siv. Jag och mamma åt så mycket kakor så vi höll på att tuppa av, som vanligt bjuder Siv på en massa gott och har gjort allt så fint. Nelli-bus fick även en del kläder som mormor Siv hade stickat, en del grejer var för små men hon sa att hon inte ville ha kvar dom utan att vi fick ge dom till någon liten bebis om vi kände någon. Det gör vi ju, lille Melvin, så tänkte kolla med dig sen Angelica om det är något som du är intresserad av. Jätte söta och fina stickade saker, och även några bodys. Mormor Siv sa iaf att hon blir jätte glad om det kommer till användning och jag själv älskar att ha det på Nelli, så mysigt med hemstickat. Blir inte samma sak när man köper i affären.

Nelli busar med mormor Sivs köksredskap!

"Den här var rolig mamma".

Haha, fråga mig inte ;)

Stampe äter på de goda kakorna!

Stampe myser hos mormor Siv!

Stampe blir uppäten av Nelli, härom dagen spydde hon ner honom, stackarn!

Efter vi hade varit hos Siv så gick vi förbi på banken, jag skulle kolla ett konto och även få ut en ny dosa. Min gamla bara ballade ur härom dagen, snacka om panik. Så har fått gå ner till byn och göra kontoutdrag innan jag har kunnat gå in i affären och kunnat handla mat. För mig är det en jobbig procedur ;) Jag sålde ett par rosa converse som var för stora för mig härom veckan och det har krånglat även där med pengarna. Hon fick mitt kontonr men har satt in det på något annat konto och där börjar cirkusen. Jag som alltid är så noggrann i vanliga fall fattar inte att jag skrivit fel på lappen, jag kan bara inte gjort det! Det är inte likt mig alls. Såhär ligger det till iaf, antingen har jag ju då skrivit fel eller så har hon sett fel, eller bara skrivit in fel. Det roliga är att det kontonr hon säger hon satt in pengarna på existerar inte enligt banken här nere, jag bad de nämligen kolla upp det igår. Den här tjejen sa först att pengarna hade dragits men igår skulle hon kolla ifall pengarna hade dragits. Trodde jag ju självklart att hon gjort, är väl det första man gör. Iaf så hoppas jag det löser sig, även om det bara är 400kr så är det mycket pengar för mig idag som är mammaledig och får ut ca 5000 i månaden. I NEED A JOB! Jaja det är tråkigt både för henne och för mig att det krånglat såhär, vi får se under dagen vad som händer.

Rosa Converse!

På eftermiddagen så började Jonas att riva altanen på baksidan, vi har bestämt oss för att bygga ett soldäck där nu till sommaren. Vet inte om jag skrivit det här men vi tänkte först glasa in och göra en massa saker där ute, men vi känner väl först och främst att vi kanske inte får tillbaka det när vi säljer bostadsrätten och för den andra så har vi inte riktigt råd, eller vi vill rättare sagt lägga de pengarna på viktigare saker istället. Nelli-bus! :)

På kvällen hade vi möte med bostadsrättsföreningen och jag blev inte långvarig, Nelli spydde ner mig 3 ggr och då var det bara att gå hem. Den lilla skit ungen, haha ;) Vet inte riktigt vad de kom fram till men det ser inte så ljust ut om man säger så och allt verkar vara snöns fel. Röjningen kostar, taket är dåligt, saker har gått sönder pga snön osv. Som jag alltid sagt, JAG HATAR SNÖ! JAG HATAR VINTER! Är glad att jag föddes i Sverige men vad fan har vi för klimat egentligen, För barnens skull så kan jag stå ut med snön men måste det komma såna mängder så det förstör. Buskar, häckar, räcken osv. Hänger och dinglar precis som att någon varit där och hoppat på dom, haha! Vårat har klarat sig hyffsat bra men vi har fått stabilisera upp vårt räcke i år igen, det gjorde vi förra året när vi flyttade in också.

Nej gått folk, det luktar bajs här, dags att byta blöja. Min lilla flicka är en sån där morgonbajsare förstår ni, allt bajs under dagen kommer nu, STOR laddning! Haha ;)

Förresten Nellis nya roliga lek är att dra av sig strumporna och sedan äta upp dom, sikken galning!

Nellis nya lek!

Vi hörs säkert av sen, kramar!

Inga kommentarer: