torsdag 17 april 2014

Skärtorsdag

Nelli ville bli "påskpyntad" idag och självklart ska även hon få vara påskkärring, trots att hon var hemma från dagis. Hon var dock ingen påskkärring utan en påskpirat, en "farlig" sådan dessutom. Grrr!

Påskägg fyllda med godis fick hon ifrån både mor och farföräldrarna. Tusen tack! Fick en härlig kommentar innan angående påsken och Nelli älskar påsken för den är så underbar och vacker, och så får man godis! Måste poängteras, godis var nog det bästa. 

Dessa uttryck blir bara fler och fler, och det är lika roligt varje gång att lyssna på henne. Innan idag när vi skulle åka iväg på påskfirande så började det regna och då sa hon: "Nej, men fy vilket fruktansvärt väder vi har idag, nu längtar jag efter solen och Kanarieöarna". "Till Kanarieöarna får man flyga flygplan, och åka bil... och buss. Det är långt borta". Sen vänder det och så säger hon: "När solen är här då är det sommar och då kommer bebis... och blåbär". Ja, ni förstår, man kan inget annat än njuta och småflina åt henne. Underbara skitunge!

Inga kommentarer: