torsdag 28 januari 2010

Sammanlagt!

 
Sammanlagt blev det 948 underskrifter enbart uppe i simhallen. Listor finns även ute lite runt om i Mullsjö i mataffärer, industrier osv. Så vill säga tack till alla er som skrivit på att ni vill ha simhallen kvar, det värmer och glädjer mig verkligen.  


TACK TACK TACK! :)

2 kommentarer:

Sandra sa...

Måste erkänna att jag har lyckats missa de där listorna. Men jag hoppas simhallen får vara kvar! Det är ju en bit av Mullsjö som försvinner annars, den har ju liksom alltid funnits! :)

Den där rosa grisen påminner om mig själv när jag besöker er för att simma några längder! Haha...det är bara brösten som saknas!

Kram på dig!

Nicki sa...

Men Hinas nu får de ge dig, jag ser ingen likhet alls. Ja vi får allt hålla tummarna att simhallen finns kvar här i kommunen. Har besked angående ditt massagekort också, vi kommer inte ha någon möjlighet att kunna ha varken simskola eller massage, men de massagekorten som finns ute kommer vi erbjuda dubbelt i massagesängen. Är den enda lösningen vi kunde komma på. Hoppas du inte blir allt för besviken. Vi kommer att ha öppet fram till sista april, fast på bara 3 personal, så vi kommer få ändra öppettider osv.
Kram på dig också gumman!
Hälsa la familia :)