måndag 13 juni 2011

Godkväll!

Godkväll gott folk, hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg!

Tänkte berätta lite om vår helg. I fredags tog vi det lugnt och slappade framför tv:n hela kvällen. Vi tittade på Snabba Cash, en film ni måste se om ni inte redan sett den. 


I lördags så åkte vi ut en sväng till Jocke, Berit, Rasmus och Maja. Monica och Magnus var också där och hälsade på. Grabbarna fixade med att sätta upp en garageport och töserna stannade inne och mös med de små. Lite fika hann vi med innan det var dags att åka tillbaka in till Mullsjö. Jonas skulle in till stan på grabbkväll och jag och Nelli var så snälla så vi körde in han till stan. När vi kom hem så åkte vi hem till Nellis mormor och morfar och lekte och busade med dom hela kvällen. Vi hämtade mat ifrån Mai Thai här i Mullsjö, biff med bambu, men det var tyvärr ingen höjdare. Nu ska jag inte envisas med att köpa därifrån någon mer gång. Tråkigt nog!

I söndags så fixade vi en hel del här hemma. Målningen är klar på baksidan, all tvätt är ren, förrådet är "halv städat" och så hann vi även med lite små plock inne. Rensade ur klädkammaren och fick upp en hel del på vinden. Vår enorma vind som tyvärr inte har något golv, haha! Det finns som tur är en liten yta så vi har staplat en massa på hög för att få plats med så mycket som möjligt. Får se om vi tar tag i att lägga golv där uppe en vacker dag, hade varit skönt med lite mer utrymme, så man kan få undan saker och ting som inte används för tillfället. Nelli växer ju ur kläder jätte fort, redan en full kartong med kläder ifrån stl 44-62. Plus babygym, babysitter och en massa mer saker som hon tröttnat på eller växt ifrån. Man vill ju spara så mycket som möjligt till nr 2, hehe ;)

Efter att vi pysslat här hemma hela förmiddagen och eftermiddagen så tog vi en promenad runt sjön. Nelli somnade som en liten gris och jag och Jonas kunde gå i lugn takt och vi hann även med att titta på lite foton som fortfarande satt uppe efter fotomässan här i Mullsjö. På vägen hem så köpte vi med oss pizza och vräkte i oss. Pizza är tame tusan livet! På kvällen tittade vi på Water for Elephants, Malin och Angelica, två vänner till mig rekommenderade den och den var riktigt bra. Så den får ni också ta och se!

Idag har jag och Nelli hälsat på hennes mormor. Vi tog en promenad förbi Mode Linn och sen stannade vi till vid Landhs och köpte oss varsin kulglass. Nelli åt också och hade glass runt hela munnen. När vi kom hem så satt vi och mös på en filt ute i solen. Nelli fick leka med sina nya roliga leksaker hon har hos mormor och morfar. De köpte det till henne när de var barnvakt, tack snälla ni! Så nu behöver vi inte dra med oss en massa varje gång vi åker dit, riktigt skönt!

Sen åkte vi hem och började med maten så den var klar till Jonas kom hem, spagetti och köttfärssås, så inget avancerat. Sen har vi bara slappat hela kvällen, jordgubbar och glass blev det till kvällsmat och Nelli var nog nöjdast. Bortskämda lilla unge ;) Vi avslutade kvällen med ett avsnitt av Game of thrones, en mycket bra serie. Rekommenderar jag starkt!


Nej ska försöka sova nu innan Nelli väcker mig. Hon har vaknat 2 nätter i rad och skrikit som en galning. Kanske en till tand på G?


Hur var era små när de fick sina tänder?

Inga kommentarer: