måndag 1 augusti 2011

Söndag & måndag!

Nu har vi gått in i augusti, what a fuck! Sommaren är snart slut, börjar få lite smått panik. Som tur är så har vi ju haft kanon väder både igår och idag. Sen har jag hört att det ska bli fint även i morgon :)

Igår blev det först en tur till skogen för att plocka svamp, vi kom hem med 6st, haha! Kändes nästan dumt att plocka dom men man blev så exalterad och glad när man såg dom så de fick följa med hem. Det roliga var att när vi kom hem så ringde Jonas bror Jocke och frågade om vi ville ha lite svamp av dom och det tackar man ju inte nej till, tack ska ni ha :)

Efter svampturen så åkte vi till Nässjön för att svalka oss lite. Hela familjen badade och Nelli njöt för fulla muggar! Blev en snabb visit för vi var tvungna att åka hem och fixa lite inför kvällen. Då vi fick besök av Mari, Glenn och Arvid. Vi grillade och satt och tjötade hela kvällen. Riktigt trevligt! Nelli och Arvid busade och det är så kul att se dom ihop. Arvid har börjat att gå lite och använde Nelli som stöd och då ramlade hon omkull och blev ledsen. Sen nöp de på varandra och Nelli skrek rätt ut och då blev Arvid ledsen och lite rädd tror jag. Ja de höll på om vartannat, de är för underbara!

Plask och lek!

Nelli sitter och njuter vid strandkanten!



Idag har vi åkt båt med farmor, farfar och farbror Jesper. Vi åkte ner mot Bottnaryd och stannade på en liten strand där vi badade och fikade. Efter båtturen så grillade vi hos dom och satt och njöt i kvällssolen.

Coola Nelli och pappa!

Jag och Nelli!

Nelli och farmor!

En underbar dag på Stråken!

Ute och promenerar med farmor!

Jag och Jesper!

Nelli och farmor leker!

"Detta är livet"!
 
Det har varit helt perfekta dagar som tyvärr avslutades lite sämre. Vår lilla tös har fått feber och mår inte alls bra. Just nu sover hon och förhoppningsvis så mår hon bättre i morgon.

Vad har ni gjort de här fina dagarna?

Inga kommentarer: