måndag 28 november 2011

Möhippa!

Har haft den bästa helgen på länge! 
Detta är tack vare min älskade vän Angelica.


Hon hade egentligen planerat in en Twilight dag/kväll men när vi kom och överraskade henne med en möhippa så fick hon lägga det åt sidan. Det var så himla kul för hon har inte anat ngt och när vi stod där allihopa så fattade hon knappt ingenting ändå. Det var först när jag drog fram skumpan och förklarade för henne som poletten föll ner.

Vi började dagen med uppdrag och fika på stan. Hon fick 20 kronor för att gå och köpa något användbart på en loppis. Hon köpte ett par örhängen och ett skärp. Detta skulle använda hela dagen, haha, hon var så söt!

Innan vi gav oss ut så fick hon en bok som hon skulle samla äktenskapsråd i. Så på vägen ner till stan samlade hon råd, och även på bussen upp till Rosenlund. Där väntade några timmar i relaxen. Vi hade givetvis en liten baktanke i det hela, inte ska man sitta och slappa enbart i relaxen. Vi började med lite roliga lekar och första leken var att vi skulle hoppa så "fult" vi kunde. Efter det körde vi en stafett, åkte rutschkanan, strömmen och lekte i vågorna. Alla fick leka av sig lite innan det blev mys i relaxen, perfekt! Kl 17 så fick även Angelica en massage.

Efter relaxen så åkte vi upp till Helena och där fixade vi lite käk och satt och lekte lite lekar. Sen bar det iväg ner till Harrys/Sliver. Där blev det dans och fest hela kvällen.

En toppen dag/kväll/natt!

Önskar dig och Jimmy all lycka i framtiden, 
älskar er med hela mitt hjärta! <3

1 kommentar:

LIVET MED MAT sa...

Åh det var en sån underbar dag, kväll och natt. Bland dom bästa ever! Så glad att jag har er fina flickor. Tog många timmar innan det heöa smälte in haha, snacka om chockad!

TACK för att ni fixade allt detta för min skull. Älskar dig hjärtat!