söndag 18 maj 2014

Gravid vecka 29



Magen växer så det knakar! Fattar inte hur saker och ting får plats där inne, känns ibland som bebisen ligger i halsen och sparkar och halsbrännan som varit helt okej innan är nu fruktansvärd. Varje natt känns det som det brinner i halsen och magen, hur man än vänder och vrider på sig så håller det i sig. Det bästa är att hålla igång såpass mycket på dagarna så man somnar fort på kvällen. 

Har jobbat fredag och lördag denna veckan och det har gått bra. Känner av att kroppen inte orkar lika mycket längre och när man går i den värmen som vi har i simhallen så svullnar man upp ganska rejält. Det är mest fötterna som blir drabbade, men ser även på benen och händerna att det börjar samlas vatten. Högläge och kyla verkar hjälpa, har ni några andra tips?

Annars är det samma som innan, fogarna värker, inga tunga lyft, vila så mycket som möjligt och kolla blodtrycket vid jämna mellanrum. Nu är det inte "jätte" långt kvar så börjar se ljust på det hela. Önskar att kvällsillamående kunde sluta bara så man kan känna sig någorlunda pigg. Det andra kan jag ändå hantera genom att ta det lugnt, men illamåendet kommer och går hela tiden och det spelar ingen roll vad jag gör, eller hur jag beter mig. 


Här har ni en magbild, rund och härlig!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Du är såå fin MIKF-Nicki!;)

nickiwindh sa...

💕