onsdag 8 februari 2012

Mitt i loppisen!

När jag gick igenom några lådor här hemma så hittade jag min gamla maskeraddräkt. Den hade jag när jag var 6 år, minns det så väl, kalaset var hemma hos Louise, en tjej som gick i min klass i 1:an och 2:an.

Var bara tvungen att prova den på både mig och Nelli, visst är vi söta? Haha!



2 kommentarer:

tayp sa...

Jag har ett kort på dig som mamma skickade över till USA när du har hela outfiten på dig..kommer ihåg så söt du var!! Det finns nånstans, kanske kunde scanna in på FB..hihi..nä tyvärr funkar inte vår scanner just nu...fina grejer du säljer förresten..behöver ni inte dessa till huset?? Hur går det med allt? Love you all!!
POK Tina

nickiwindh sa...

Hej!

Oh det har varit så kul att se, hehe! Få sig ett gott skratt om inte annat, hehe ;)

Ja nu är loppisen i full gång. Nej vi kände väl lite så att vi ville sälja saker som vi inte haft framme på länge. Sen är det ju så kul att kunna köpa lite nytt. En hundra lapp här och en där, det ger i alla fall lite.

Sen vet du ju hur jag är, inredningsprylar har jag gott om så det blir nog inga problem att fylla huset sen, hehe ;)

Allt är fint här annars, jag har gått och blivit sjuk, men annars mår vi alla bra. Allt med flytt börjar komma allt närmare, men vi stressar inte. Tar en dag i taget och så får vi hjälpas åt.

Vi har inte sålt vårat hem ännu så det är väl det som är det största problemet just nu! Får avvakta lite till och se om sussanne och janne kan få sålt sitt hus. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Hur är allt med er?
Älskar er. Saknar er.
KRAMAR!