söndag 9 oktober 2011

Lördag & söndag!

Igår blev jag uppvaktad av Jonas, Nelli och mamma. Av Jonas och Nelli fick jag två nya berlocker till mitt Pandora armband. Av mamma fick jag presentkort på A6 och en jättefin lykta. Tack snälla ni!

På kvällen ställde mamma upp som barnvakt för Jonas hade bokat bord på Taste of Beriut och sen efter det fick jag välja en film som vi skulle se på bio. Jag valde den nya Apornas planet, och den var skit bra.

Idag har vi tillbringat dagen med Jonas föräldrar och bror Jesper. Vi packade väskorna, gav oss ut på promenad i skogen och på vägen så stannade vi och gjorde upp en eld och grillade korv.

Mitt i allt grillande så tog Jonas föräldrar fram en champagneflaska och en liten present åt oss. De ville fira våran förlovning. De är allt för söta, tack snälla ni!

När vi kom hem ifrån vår skogspromenad så fikade vi och sen blev det en hel del bus med Nelli. Vi övar så hon får gå emellan oss och hon har blivit jätteduktig. Tar fler och fler steg för varje dag som går. Här hemma är det full fart med gåvagnen nu, en liten vilde!

Nu blir det mys resterande tid av denna söndag. Pizza, gotte och en bra film. Har varit en toppen helg, och tack än en gång för alla gratulationer. Ni är helt underbara, love ya!

Bilder från dagen:

Jonas och Nelli!

Nelli i bärstolen!

Eskimå-Nicki!

Nelli tar en powernap!

Inga kommentarer!

Grillar korv!

Nelli grillar korv med farmor!

Värmer sig vid elden!

Inga kommentarer: